Please select your preferred language

close
map

  Alătură-te echipei ALTAL

  Spațiu de dezvoltare și oportunități

  Lucrează la ALTAL
  ALTAL este mândră de angajații săi și de angajamentul pe care aceștia demonstrează pentru a dezvolta și asambla produsele ALTAL împreună. Combinația dintre diferitele discipline și voința de a dezvolta și furniza sisteme de încălzire performante face o diferență importantă în competiția mondială pentru a putea furniza produsul final clienților. Ambiția de a obține soluții inovatoare în mod repetat este distinctă echipei noastre. Invităm specialiști cu idei și experiența pentru a obține rezultate și mai bune.

  Personal
  Lucrul la ALTAL înseamnă că angajatul își desfășoară activitatea în cadrul propriei sale responsabilități funcționale. Angajații noștri sunt dedicați, loiali și ambițioși. ALTAL acordă o mare importanță contribuției angajaților.

  Cultura companiei.
  Fiecare companie are propria sa cultură, și ALTAL are. Cultura este puternic determinată de norme și valori, de istoria și de manierele dintre angajați. ALTAL apreciază o cultură corporativă sănătoasă, dedicată și deschisă. O cultură în care angajații se simt confortabil și le place să-și facă munca, în fiecare zi.

  Conditii de lucru.
  ALTAL este un angajator solid și de încredere. Condițiile de angajare sunt caracterizate ca fiind conforme cu piața, flexibile și vizând continuitatea raportului de muncă.

  Specialist suport tehnic

  Ești pregătit pentru următorul pas ca inginer și ai ambiții ca specialist în suport tehnic? Atunci avem jobul pe care îl cauți.

  În calitate de specialist în asistență tehnică, sunteți punctul de contact pentru problemele tehnice ale clienților care se referă la producția noastră. Se referă la problemele operaționale și tehnice curente ale clienților și partenerilor noștri internaționali.
  Vorbești cu ei, analizezi probleme și propui soluții. Pe scurt, sunteți responsabil pentru asistența tehnică adecvată și oferiți sfaturi solide despre soluțiile noastre inovatoare.

  În calitate de inginer de asistență tehnică, oferiți și asistență tehnică departamentului de asistență pentru clienți și oferiți, de asemenea, asistență tehnică prin instruire, educare a clienților și documentație tehnică. Oferiți asistență tehnică la fața locului la clienți și participați alături de echipa dumneavoastră la diferite târguri internaționale. În domeniul dezvoltării produselor, vă gândiți împreună la propuneri de funcționalități noi și produse noi.

  Operator CNC

  Operator CNC taiere laser, sudură laser, îndoiere tablă

  Cerințe:
  •Studii medii sau superioare tehnice;
  •Experiență într-o funcție similară este un avantaj dar nu obligatorie;
  •Cunoașterea desenului tehnic, lucrul cu programe de operare pe CNC (mașini cu control numeric);
  •Capacitate de a lucra în echipă, disciplină și atenție;
  •Cunoașterea folosirii instrumentelor de măsurare (șubler, micrometru, calibru).

  Vă oferim:
  •Salariu motivant, achitat regulat și la timp;
  •Angajare oficială în cîmpul muncii;
  •Loc de muncă stabil și condiții de muncă moderne;
  •Colectiv prietenos și instruire profesională;
  •Posibilitatea de creștere a salariului cât și facilitarea cu premii;
  •Program de lucru L-V, Sîmbătă în funcție de necesitate, cu ahitarea tarifului suplimentar.

  Manager de vînzări

  Angajăm Manager de vînzări (cu studii tehnice).

  Despre Companie:•
  Compania de produție ALTAL, timp de 18 ani, este specializată în implementarea soluțiilor pentru încălzirea/răcirea și pregatirea apei calde pentru locuințe. Procucerea echipamentelor moderne inovatoare de energie termica pentru locuințțe aduce ua aport mare ecologiei ți economiei în domeniul energetic. Produsul nostru este unul de vîrf in lume si are o cerința din zi în zi în creștere. De la specialist se cere o contribuție la creșterea cifrei de afaceri a companiei, gasirea piețelor de desfășurare. Până în prezent am realizat multe obiecte în Moldova, Cehia, Federația Rusă, Ukraina.

  Funcţii în cadrul întreprinderii:
  - căutarea activă de clienţi noi;
  - menţinerea bazei de clienţi existente;
  - consultare tehnică privind selectarea echipamentului;
  - participarea la expoziţii, seminare;
  - întocmirea documentelor de însoţire a afacerii.

  Cerinţe de bază:

  - studii superioare sau medii de specialitate;
  - experienta în vinzari;
  - abilități de comunicare;
  - cunoaşterea limbilor: română, engleza, rusă, va constitui un avantaj;
  - calităţi personale: activ, responsabil, comunicabil, determinat;
  - utilizator PC;
  - permis categoria B cu experienta min. 2 ani.

  Inginerie Mecanică

  Este ramura ingineriei care implică operarea utilaje.

  Domeniul ingineriei mecanice necesită o înțelegere a domeniilor de bază, inclusiv mecanica, termodinamica, stiinta Materialelor, analiză structurală, și electricitate. În plus față de aceste principii de bază, inginerii mecanici folosesc instrumente precum proiectare asistată de calculator (CAD), fabricarea asistată de computer (CAM) și ciclul de viață al produsului management pentru proiectare și analiză fabrici de producție, echipament industrial și utilaje, sisteme de încălzire și răcire.

  Ingineria Mecanică este o ramură care combină fizica inginerească și matematică, principii de bază în stiinta Materialelor, proiectare, analizză, fabrică și întreține sisteme mecanice.

  Inginer de design

  Inginer de design este un inginer axat pe proiectarea inginerească.

  Inginer de design este un inginer axat pe proiectarea inginerească, cu cunoștințe în diverse discipline (inclusiv civil, mecanic, electric, chimic,de fabricație, sisteme de control, și structural). Inginerii de proiectare tind să lucreze la produse și sisteme care implică adaptarea și utilizarea tehnicilor științifice și matematice complexe. Accentul tinde să fie pe utilizare fizica inginerească și alte științe aplicate pentru a dezvolta soluții pentru producție.

  Inginerul de proiectare lucrează de obicei cu o echipă de alți ingineri și alte tipuri de designeri, pentru a dezvolta modele conceptuale și detaliate care să asigure funcționarea unui produs, să efectueze și să se potrivească scopului său. De asemenea, ei pot colabora cu specialiștii în marketing pentru a dezvolta conceptul și specificațiile produsului pentru a satisface nevoile clienților și pot direcționa efortul de proiectare.